Coaching en een goede coach
Coach Ton de Graaf

Ton de Graaf

Executive Coaching voor high-potentials, professionals, senior managers, directeuren en C-level executives.


Goed presteren kan altijd nog beter. Executive coaching is tegenwoordig voor vele organisaties een manier om te investeren in hun meest getalenteerde mensen, om hen te helpen hun persoonlijke en professionele doelen te realiseren en daarbij hun prestaties te verhogen.

Onze klanten weten zeer goed welke rol coaching speelt bij hun succes. Velen spreken erover met collega?s en vrienden en overtuigen hen zelf de voordelen ervan te ervaren. Het is een typisch voorbeeld van ?zien is geloven?.

Een coach is geen trainer, adviseur, consultant of therapeut. Een coach houdt zich niet bezig met adviseren, instructie geven of het analyseren van gedrag. Een coach helpt je bij het vinden van je eigen, unieke antwoorden. Een coach zal je nooit vertellen wat je moet gaan doen of welke opleiding je moet gaan volgen.

Wat een coach wel doet is je ondersteunen bij het zoeken naar, en bepalen van oplossingsrichtingen, het vergroten van het zelf oplossende vermogen, het ontwikkelen van competenties en het vergroten van je bewustzijn.

Ton de Graaf is eigenaar van Quest Coaching en een van de weinige Chartered Business Coaches ter wereld. Hij is Executive coach en is gespecialiseerd in het coachen op gedrag.

Type Coaching Management / Executive coach
Coach in de regio Heel Nederland, Belgiƫ, Buiten Europa, Europa (overige)
Taal Nederlands, Engels, Duits
   
QuoteBe yourself, everyone else is already taken.
KeurmerkenChartered Business Coach?rnInternational Representative van de Worldwide Association of Business CoachesrnBoard member International Accreditation Panelrn
Ik ben coach sinds2004
Gewerkt voorMcKesson, Philips, Sacha, Rabobank, Interpolis, Dienst Justitiele Inrichtingen, Seco Tools, Politie Midden Brabant, Praesta International Ltd., RDW
Overige werkervaringGeneral Manager bij Praesta International Ltd.rnInterim manager bij Interpolis,rnCOO bij Detacherings bureaurnChangemanager bij Marktleider in Bouw industriernKapitein Koninklijke luchtmachtrnPelotons commandant Koninklijke Marechaussee.
Tarief350 - 500 Euro per uur.

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.