Coaching en een goede coach
Coach Saskia Juijn

Saskia Juijn

Veel ondernemers, zzp-ers en zelfstandige professionals hebben moeite om goede resultaten te behalen. Ze werken hard maar zijn ontevreden over hun inkomsten. En vaak hebben ze ook minder plezier in het ondernemen. Het kan echt anders want succesvol ondernemen kun je leren!


Veel ondernemers, zzp-ers en zelfstandige professionals hebben moeite om goede resultaten te behalen. Ze steken veel tijd en energie in hun bedrijf en proberen overzicht en focus te houden. Toch behalen velen niet de omzet en winst die ze wensen.

Daar komt bij dat een groot aantal ondernemers voor zichzelf is begonnen omdat ze meer voldoening uit hun werk willen halen. Ze willen de dingen doen die ze leuk vinden, waar ze blij van worden. Maar gaandeweg merken ze dat het best lastig is om te ondernemen vanuit hun hart.rn

Toch is ondernemen met veel plezier en succes voor bijna elke ondernemer weggelegd. Dicht bij jezelf blijven, je hart volgen en effectiever werken kun je namelijk gewoon leren!

Succesvol ondernemen gaat over leidinggeven aan jezelf en aan je onderneming. Over doen waar jij blij van wordt en wat bij jou past. Over het stellen van doelen, maken van plannen en in actie komen. En natuurlijk stuur je bij waar dat nodig is.rn

Mijn naam is Saskia Juijn en ik bied trainingen en coaching aan aan ondernemers en zzp-ers die graag met meer plezier en minder moeite betere resultaten willen behalen. Lees meer over de trainingen op mijn website. En bel, of email me, als je meer wilt weten of graag kennis wilt maken.

Type Coaching Ondernemers / ZZP-ers
Coach in de regio Flevoland
Taal Nederlands
   
QuoteOndernemen met minder moeite, meer plezier en meer resultaat!
Ik ben coach sinds2007

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.