Coaching en een goede coach
Coach Leendert Roos

Leendert Roos

Leendert Roos, woont en werkt als counselor en loopbaancoach te Zwijndrecht. Leendert is oprichter van Rosa Actum en is als gecertificeerd coach gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die (door een ingrijpende gebeurtenis) een nieuwe weg in willen slaan.


Ik help jou om "zaken" en "gedachten" op een rijtje te zetten op het moment dat je dat zelf moeilijk vindt. Hierbij kijken we naar jouw specifieke situatie en nemen deze als uitgangspunt om te onderzoeken wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Het is mijn kracht om dit bij jou naar boven te halen. Elk traject is om deze reden uniek. Ik werk niet via een vooraf vastgelegde methode. Maar veiligheid en rust zijn gegarandeerde waarden. Het doel van elk traject is het herstellen van jouw zelfredzaamheid.

Type Coaching Loopbaancoach, Personal / Life / Healthcoach, Counseling, Budgetcoach / Financieel
Coach in de regio Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant
Taal Nederlands
   
KeurmerkenRosa Actum kiest ervoor om haar professionele kwaliteit te bevorderen en te waarborgen. De loopbaancoaches worden periodiek getoetst en als gekwalificeerd professional geregistreerd in het beroepsregister van het NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaanprofessionals en Outplacementconsulenten). Rosa Actum verbindt zich aan de gedragscode en het privacy reglement van het NOLOC. Tevens kunt u zich als opdrachtgever of client bij klachten richten aan een onafhankelijke Raad van Klachtenbehandeling.
Ik ben coach sinds2006
Gewerkt voorparticulieren, IHC DREDGERS B.V., Aon Groep Nederland, Sagenn, Ministerie Binnenlandse Zaken, Ministerie van Justitie, Ministerie van VROM.
TariefLoopbaanbegeleiding en begeleiding in het kader van verzuimpreventie, wordt vaak bekostigd door je baas. Andere kosten kan je soms declareren bij je ziektekostenverzekeraar. Via de gemeente, UWV of andere uitkerende instantie is het eveneens mogelijk om professionele coaching aan te vragen als je (op dit moment) niet werkt. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf te betalen en niet afhankelijk te zijn van anderen.Als de hulp niet (meer) wordt vergoed en de financiƫle draagkracht is beperkt, kan in overleg een lager tarief af worden gesproken. Wij hanteren dan een inkomensgebonden tarief.

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.