Coaching en een goede coach
Coach Rogier van Oosterhout

Rogier van Oosterhout

Rogier is een ervaren trainer en coach. Sinds 1999 gaf hij honderden trainingen en coachingstrajecten voor mensen en bedrijven en coachte hij veel mensen succesvol "on the job". Rogier is gericht op het behalen van persoonlijke resultaten, inspireert en weet op een interactieve, laagdrempelige manier zijn bijeenkomsten ontspannend, vertrouwd en leerzaam te maken.


Zijn sociale studieachtergrond geeft Rogier inzicht in het op de juiste manier faciliteren, confronteren en interacteren van en met deelnemers. Maar de combinatie met zijn multimediale werkervaring en studie journalistiek maakt de vorm van de trainingen en coachings tot een (soms) letterlijke verbeelding van de persoon en de inhoud van de training.

Zijn presentatietechnieken maken dat hij op een treffende en passievolle manier informatie kan overbrengen op deelnemers van LBO tot WO niveau. Hiermee zet Rogier zichzelf neer als een passievolle, op persoon- en resultaatgerichte trainer/coach met gevoel voor humor.

Rogier is een ervaren mensenwerker met een flinke dosis charisma en humor. Een coachingstraject is vaak hard werken, maar wel in een veilige en ontspannen omgeving. Reken op een enerverende reis met een duidelijke bestemming: uzelf in optima forma.

Coaching op de werkvloer: leren doen we in de praktijk, zeker als het gaat om persoonlijke verandering. Als u uw manier van werken snel, efficiƫnt en doelgericht wilt veranderen is coaching op de werkvloer misschien iets voor u.Coaching op de werkvloer is precies wat het zegt: op een gewone werkdag wordt u terzijde gestaan door een coach van Train*inc.

Terwijl allerhande werksituaties zich voordoen wordt u door uw coach ter plekke uitgedaagd, gestimuleerd en uitgenodigd om buiten de kaders te denken. Waar bent u goed in? Wat vindt u lastig? Tegen welke dingen loopt u aan? En: hoe kan het anders? Samen met uw coach kunt u het geleerde meteen in de praktijk toepassen en maakt u snel grote stappen in uw ontwikkeling.

Type Coaching Corporate / Teamcoach, Ondernemers / ZZP-ers, Performance / Competenties, Communicatie, Burnout / Stressmanagement, Conflictcoach
Coach in de regio Heel Nederland
Taal Nederlands, Engels
   
QuoteLeven is het meervoud van lef!
Gewerkt voorSundio Group, Philips, Rabobank, KLM, de Bijenkorf, Almeerse Scholen Groep, e.v.a.
TariefMarktconform, op aanvraag. Onderscheid tussen profit en non-profit.

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.