Coaching en een goede coach
Coach Merel Eveleens

Merel Eveleens

Met veel plezier, passie en betrokkenheid bied ik wandelcoaching en natuurcoaching aan in combinatie met lichaamsgerichte oefeningen. Letterlijk stappen zetten naar je doel, nieuwe vergezichten en inzichten, jouw wijsheid weer inzetten: Dat kun je bij mij komen halen!


Coaching bij Artemis Lifecoaching is iets voor jou als je aan de slag wilt met bijvoorbeeld: Je missie of (nieuwe) doelen in je leven of werk ontdekken.~ Een plan opstellen om je geformuleerde doelen te verwezenlijken.~ Het vergroten van je zelfvertrouwen.~ Balans brengen tussen je diverse levensgebieden.~ Angsten of obstakels overwinnen om je doelen te bereiken.~ Nagaan hoe het komt dat je op bepaald gebied vast loopt en helder krijgen hoe het anders kan.

Al lange tijd is bekend dat bewegen en buitenlucht eersteklas remedies zijn bij somberheidsklachten of depressie. Daarnaast is wandelen eigenlijk altijd goed: door letterlijk stappen te zetten, worden de beide hersenhelften gestimuleerd, met elkaar in contact gebracht. Al dan niet pratend onderweg, kan een oplossing of antwoord zich, ogenschijnlijk, plotseling aandienen. In de rust en met de symboliek van de natuur, krijgt je gevoel de ruimte en kan je hoofd even stil zijn... De ideale ingrediënten voor een coachingsessie dus. Onderweg gebruiken we de symboliek van de natuur (bomen, kruispunten, plekken die je aantrekken), de stilte en geluiden om ons heen en kunnen we oefeningen doen die helpen om in het huidige moment te zijn, zodat je ruimte krijgt voor nieuwe invalshoeken en inzichten.

Een natuurcoachsessie kan ook binnen plaatsvinden, wanneer dat door bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen of slecht weer de voorkeur heeft. Door je levensboom te tekenen, een visualisatie-oefening, inspiratiekaarten en voorwerpen uit de natuur, kunnen we de wijsheid van de natuur ook dan gebruiken.

Een coaching-traject bestaat uit een kennismakingsgesprek en één of meerdere sessies, dat hangt van jou en je vraag af. Ik als coach ga ervan uit dat jij de expert bent over je leven, dus jij bepaalt het doel en wat je nodig hebt. Ik kan je vervolgens de deuren laten zien, jij besluit of je erdoor heen loopt. Wanneer je interesse hebt in een coachingtraject, zal ik je telefonisch of per e-mail enkele voorbereidende en praktische vragen stellen. Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we je vraagstuk in kaart en bepalen we beiden of ik de juiste coach voor je ben.

Een standaard wandelsessie duurt anderhalf uur. Wandelsessies vinden plaats in Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen of op de Vughtse Heide (ook voor indoor-sessies). rnDe meeste mensen geven na 3 tot 5 sessies aan, dat het coachtraject voor hen 'af' is.

Type Coaching Loopbaancoach, Communicatie, Personal / Life / Healthcoach, Burnout / Stressmanagement, Relatiecoach
Coach in de regio Noord-Brabant
Taal Nederlands, Engels
   
QuoteJouw missie, jouw doel, jouw pad.
KeurmerkenMijn genoten lifecoach-opleiding is geaccrediteerd bij CPION.
Ik ben coach sinds1 januari 2011
Gewerkt voorIk werk over het algemeen met particulieren. Ik coach graag Atma-studenten die hun leersessies komen volgen.
Overige werkervaringSinds 2004 ben ik maatschappelijk werker op diverse werkplekken. Sinds 2010 ben ik Lifecoach en sinds 2011 bestaat mijn droom: de praktijk Artemis Lifecoaching.rnNaast coach ben ik moeder, vriendin, zus, medemens, dochter, optimist, muziekliefhebber, wandelaar, geocacher, lezer, eeuwig student...
TariefInzichtsessie van 1 uur: ?75,- | (Outdoor)coachsessie van 1,5 uur: ?125,-
Beeld en Geluid Meer informatie over mij, mijn aanpak in beeld en geluid.
videoVideo Voor wie is Artemis Lifeocoaching en wat bied ik eigenlijk?

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.