Coaching en een goede coach
Coach Margriet Bleeker

Margriet Bleeker

Vanuit een passie voor mensen zoek ik altijd naar het beste in een persoon om in een team het meest effectief te kunnen opereren. Eenvoud, daadkracht en effect zijn daarbij sleutelwoorden. Geen ellenlange trajecten maar kort en bondig streven naar resultaat.


Vanuit de 3-eenheid gedrag, gevoel en gedachten kan gewerkt worden aan de sleutel voor succes bij een persoon of voor een team. Verandering van werk of teamsamenstelling? Sta stil bij wat kan en zou moeten, ga aan de slag en draai die persoonlijke sleutel om! Ik werk vanuit beproefde methoden zoals Management Drives, NLP, Belbin en Reddin. Eenvoudige handvatten met groot effect. Werkvormen als workshops maar ook e-training en e-coaching zorgen voor maximaal effect in korte tijd.

Extra ondersteuning voor teamleden? Geen probleem. Met de Mindful Analysis methode is een effectieve online coaching mogelijk. Gedurende 5 achtereenvolgende dagen intensief contact via mail, skype of webcam zorgt voor een grote verandering in de persoonlijke ontwikkeling.

Bij deze vorm van persoonlijke coaching maakt het niet uit of de vragen werkgerelateerd zijn of meer in de privésfeer liggen. Als het resultaat maar goed is. Persoonlijk, makkelijk (wanneer het jou het beste uitkomt), veilig (in je eigen omgeving) en anoniem.

Ondersteuning van verandering van gedrag of cultuur? Volgens een 5 fasen plan doorloopt het team de stappen van verkennen van de nieuwe wensen tot het uiteindelijk zelf toepassen. Kleine stappen met groot effect. Persoonlijke betrokkenheid en vooral het samen ondernemen zijn sleutelwoorden.Type Coaching Corporate / Teamcoach, Loopbaancoach, Performance / Competenties, Personal / Life / Healthcoach, Burnout / Stressmanagement, Counseling
Coach in de regio Heel Nederland
Taal Nederlands
   
QuoteMensgericht en Veranderkundig
KeurmerkenErkend door VBAG, RBNG en lid van het NVNLP.
Ik ben coach sinds1 juni 2010
Gewerkt voorKPN, Fortis en ING. Jarenlang ervaring in het begeleiden van veranderprocessen, reorganisaties en teamontwikkelingstrajecten. Als leidinggevende en projectmanager. Altijd op zoek naar groei!
Overige werkervaringSinds 1 juni heb ik ook een praktijk voor Jeugd en Psychotherapie. Ik begeleid Volwassenen en Kinderen met emotionele- , gedrags - en leerproblemen. Gedrag en overtuigingen zijn ook hier de kernthema's. Ervaringen uit mijn praktijk zet ik om in effectieve begeleiding van teams.

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.