Coaching en een goede coach
Coach Irma Pouw

Irma Pouw

Coaching is een begeleidingsvorm op basis van gelijkwaardigheid en eigen verantwoordelijkheid, waarbij de coachee door middel van interactie met de coach (zelf) bewustzijn, competentie en effectief gedrag ontwikkeld. Het is een professionele manier van het begeleiden van leerprocessen.Coaching kan betrekking hebben persoonlijke ontwikkeling, life-balance of herstel in combinatie met re-integratie. Ook op het gebied van loopbaankeuzes, competentieontwikkeling kan een coachingstraject veel inzicht bieden.


Ik coach op de volgende domeinen:Competentie Coaching : het ontwikkelen van individuele vaardigheden, competenties;Personal Coaching : coaching gericht op zelfmanagement, herstel/re-integratie, work-life balance, omgaan met stress, persoonlijke kracht, persoonlijke effectiviteit.Loopbaancoaching : coaching gericht op heroriƫntatie op loopbaan, employability- en mobiliteitsvraagstukken. Mijn visie op het vak is dat een coach met resultaatgerichtheid ten dienste staat van de coachee en zijn vraagstuk. De coach is passant en begeleidt de coachee in het vinden van antwoorden. Het ontwikkeling van de coachee staat voor mij centraal. De coachee wil een stap zetten in zelfbewustzijn en heeft daar de ruimte en veiligheid voor nodig en een begeleiding (een coach) en werkwijze die bij de coachee en zijn vraag past. Daarnaast is de coachee eigenaar van zijn coachvraag en heeft hij of zij met coaching de gelegenheid om te werken aan het zelfbewustzijn en persoonlijke kracht.

Type Coaching Loopbaancoach, Performance / Competenties, Communicatie, Personal / Life / Healthcoach
Coach in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland
Taal Nederlands
   
KeurmerkenPost-HBO gecertificeerd Coach door STIR
Ik ben coach sindsMei 2010
Gewerkt voorDiversen bedrijven binnen MKB.
Overige werkervaringIk heb jarenlange ervaring als HR Adviseur binnen verschillende soorten bedrijven (profit en non-profit, groot en klein). Sinds 2005 ben ik werkzaam als zelfstandig HR Adviseur en sinds mei 2010 als Coach.

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.