Coaching en een goede coach
Coach Gerda van der Vegt-Groothelm

Gerda van der Vegt-Groothelm

Omdat ieder mens uniek is, verdient iedereen de aanpak die het beste bij hem/haar past. Je krijgt dus een persoonlijke aanpak gericht op jouw vraag en persoonlijke ontwikkeling.


DoorDeWind staat onder andere voor: 'het veranderen van koers en het maken van keuzes' en 'in beweging komen en weer nieuwe energie krijgen'. Als coach begeleid ik je hierbij en help ik je nieuwe inzichten te ontwikkelen. Samen gaan wij aan de slag om je potentiële kwaliteiten te (her)vinden en werken wij aan je persoonlijke ontwikkeling.

Via verschillende invalshoeken leer je steeds meer ontdekken waar je werkelijke kwaliteiten, talenten, verlangens en toekomstdromen liggen. Je ontdekt waar je kracht ligt en leert te vertrouwen op je ínnerlijke kompas'.

Coachen is maatwerk en een coachingstraject ziet er voor iedereen anders uit. Passend bij je vraag of bij jou als persoon zet ik verschillende werkvormen in, waarbij ik ook zal voorstellen eens 'iets anders te proberen' dan je gewend bent. Denk aan werkvormen die een beroep doen op verstand of juist op het gevoel, op bewustwording van het nog onbewuste, op handelen.

Denk hierbij aan: tekenen of schilderen, zelf een verhaal schrijven van de eigen situatie, gebruik maken van coachingspellen of van metaforen en symbolen. Het kan ook gebeuren dat wij letterlijk de natuur ingaan en gaan wandelen. Wandelen is rustgevend, meditatief, vindt in het hier en nu plaats en door te wandelen komt er weer nieuwe energie vrij.

Een coachingstraject is kortdurend en doelgericht. Gemiddeld duurt een traject 5 sessies, de gesprekken vinden plaats in een rustige omgeving bij mij thuis. In overleg kunnen de gesprekken ook bij jou thuis of op je werk plaatsvinden.rnHet komt regelmatig voor dat een werkgever bereid is de kosten voor een coachingstrajectte betalen.rnInformeer daarnaar bij je leidinggevende.

Type Coaching Loopbaancoach, Performance / Competenties, Communicatie, Personal / Life / Healthcoach, Burnout / Stressmanagement
Coach in de regio Noord-Holland
Taal Nederlands, Engels
   
KeurmerkenNOBCO (nederlandse orde beroepscoaches)+ EMCC foundation
Ik ben coach sinds2009
Gewerkt voorIk heb beroepskrachten van het basisonderwijs gecoacht, verder ervaring met het coachen van Jeugdzorg medewekers en het geven van begeleide intervisie voor beroepskrachten o.a.Jeugdgezondheidszorg.
Overige werkervaringCoachen is een dagelijks onderdeel van mijn werk als leidinggevende. Daarnaast heb ik in 2010 DoorDeWind-coaching opgericht
Tariefuurtarief 85,00 excl.BTW, voor particulieren is het uurtarief 65,00 excl.BTW.

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.