Coaching en een goede coach
Coach Erwin de Beer

Erwin de Beer

Denk je ook wel eens "Eigen wil ik ..., maar dat blijft vast een droom?" Dan weet je dat dromen er toe doen. Maar vaak kost je droom realiseren energie. Ik help je een weg te vinden die juist energie oplevert! De Weg van de Minste Weerstand


"Als het je energie kost doe je iets niet goed." Deze uitspraak van Marc Hesp, één van de mensen die ik volg op twitter, vat in een notendop samen wat ik bedoel met de Weg van de Minste Weerstand. Als je je op deze weg bevindt, kost het je geen energie. Wat "het" dan ook is. Het levert je juist energie op!

Via de Weg van de Minste Weerstand is het nog steeds uitdagend om je droom te realiseren, maar ook een stuk leuker! Precies daaraan herken je de Weg van de Minste Weerstand. Is het niet leuk, kost het je energie? Dan zit je op de verkeerde weg. Pak het dan anders aan, net zo lang tot je merkt dat het wel leuk is en het je dus juist energie oplevert.

Een andere aanpak vinden is vaak niet eenvoudig. Meestal is er veel creativiteit voor nodig. Soms wil je nieuwe inzichten verkrijgen of nieuwe technieken aanleren. Lukt het je niet om zelf de Weg van de Minste Weerstand te vinden? Kijk dan op mijn website en laat mij je ondersteunen.

Mijn creativiteit is bijna onbegrensd. Ik help je graag aan nieuwe inzichten of nieuwe technieken. Zo loods ik je naar de Weg van de Minste Weerstand. Dat doe ik bij voorkeur online. Bv. via e-mail, MSN of de telefoon. Maar face-to-face of in een workshop kan ook. Op mijn website geef ik uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Onderaan dit profiel heb twee van mijn inspiratiebronnen geplaatst. Een YouTubefilmpje en een eBook. Ze zijn niet door mijzelf gemaakt, maar door de makers vrij beschikbaar gesteld. Misschien zijn ze voor jou wel net zo inspirerend als voor mij!

Type Coaching Corporate / Teamcoach, Ondernemers / ZZP-ers, Loopbaancoach, Performance / Competenties, Personal / Life / Healthcoach
Coach in de regio Heel Nederland
Taal Nederlands
   
QuoteAls het je energie kost doe je iets niet goed. Doe het dan anders!
Ik ben coach sinds2008
TariefFace-2-face: 150,= (1,5 uur) | Telefonisch/MSN: 25,= (15 min.) | E-mail: 50,= per mail | SMS: 10,=
Beeld en Geluid Meer informatie over mij, mijn aanpak in beeld en geluid.
PDFPDF 7 Succesfactoren om je dromen waar te maken
videoVideo Dichter bij de hemel kom je nooit!

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.