Coaching en een goede coach
Coach Carola Geurts

Carola Geurts

Ben je op zoek naar persoonlijke, loopbaan en/of budget coaching en begeleiding?! Dan ben je bij Je Gevoel aan het juiste adres.


Hoe ik coaching zie. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige 1 op 1 relatie. De coachee leert en de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald door de hulpvraag van de coachee. Doel van de coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee.

Persoonlijke coaching: is gericht op het verdiepen van het bewustzijn van de coachee voor wat betreft deeffecten van eigen gedrag. Loopbaan coaching: helpt de coachee inzicht te krijgen in zijn waarden, interesses en mogelijkheden cq competenties. Budget coaching: is gericht op het op orde brengen en houden van administratie. Inzicht geven in in/uitgave patroon.

Volg je gevoel, dat is mijn belangrijkste uitgangspunt in het leven. Ben je op zoek naar (meer) balans in je leven en/of loop je tegen blokkades/hulpvraag aan. Dan kan ik de juiste coach voor jou zijn. Ik geef je inzicht in je leven/gedrag zowel in privé als op werkgebied waardoor je weer nieuwe energie krijgt.

Ik ben een coach die jou een spiegel voor kan houden, kan confronteren en uit durft te dagen, op een enthousiaste en motiverende manier. Met daarnaast ook zeker een stuk humor. Dit doe ik op een vertrouwde, respectvolle en veilige manier.

Je hebt deze moedige stap al gezet, nu de volgende stap. Ik zie je mail tegemoet en zal binnen 48 uur reageren. Met vriendelijke groeten, Carola Geurts

Type Coaching Loopbaancoach, Performance / Competenties, Budgetcoach / Financieel
Coach in de regio Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans
   
QuoteWil jij je persoonlijke effectiviteit vergroten !! Gedrag/budget/competenties
KeurmerkenPost Bachelor Coaching en Begeleiding Hoge School NCOI te Utrecht, Training Budgetcoach te Breda, Midden Management Avans Hoge School te Breda en Time Management
Ik ben coach sinds2009
Gewerkt voor14 jaar werkervaring opgebouwd als medewerker, coördinator en groepsleider in de bancaire dienstverlening. Daarnaast ben ik werkzaam als vrijwilliger bij Budgetcoach-Breda.
Overige werkervaringHet coachen van onderwijzers op basisscholen. Het coachen van mensen met een psychosociaal probleem en hun budgetbeheer.
TariefEuro 45,00 per uur.





AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.