Coaching en een goede coach
Coach Aart Brezet

Aart Brezet

Je wil verandering in en op je werk, maar het lukt niet. Dan ben ik jouw coach die jou en/of je team in gesprek en training tot inzicht, overzicht en vertrouwen laat komen. Je krijgt weer grip op de zaak, op je team en op jezelf. De regie is in jouw handen.


Aart Brezet is een gedreven psycholoog, trainer en (organisatie)coach. Een man met passie voor zijn vak die samen met management er voor zorgt dat mensen in organisaties zo bevlogen en gedreven werken dat het lijkt als of hun samenwerking en het halen van resultaten als vanzelf gaat. Zijn werkwijze baseert hij op de positieve psychologie: focussen op de gewenste situatie die je als opdrachtgever wilt bereiken en de positieve krachten in de organisatie die dat teweegbrengen. Daarmee lossen wij niet alleen problemen op, je bereikt nog veel meer.

Waar Aart komt, brengt hij mensen, processen en organisaties in beweging. Hij zorgt voor inspirerende samenwerking, waarin mensen in onderlinge verbondenheid meerwaarde ontwikkelen voor elkaar en de maatschappij. Aart bereikt voor individuen, teams en organisaties duurzaam resultaat.

Organisaties bekijkt Aart als een systeem dat op verschillende manieren het gedrag van de mensen beïnvloedt. Daarbij laat hij zien dat hij scherp observeert, snel analyseert en conceptueel sterk is in het leggen van verbanden.

Door zijn opmerkzaam oog en oor voor wat mensen beweegt is hij in staat management en medewerkers met tact te confronteren. Zij krijgen hierdoor de inzichten en gedragskeuzes waarmee zij in staat worden om zelf hun situatie en toekomst te bepalen.

Aart kiest de methode die het beste past bij de situatie en het doel. Dit kan hij doen door zijn brede werkervaring als manager, coach, trainer en assessmentpsycholoog en zijn opleidingen in Management Drives, Motivationele Gespreksvoering en assessments.

Type Coaching Corporate / Teamcoach, Management / Executive coach, Loopbaancoach, Performance / Competenties, Communicatie, Conflictcoach
Coach in de regio Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant
Taal Nederlands, Engels
   
QuoteJe bent geen slachtoffer van de historie, je maakt het!
KeurmerkenPsycholoog NIP
Ik ben coach sinds2000
Gewerkt voorOnderwijs (PO en VO), KNVB, Dienst Justitiële Inrichtingen, Politie, Ziekenhuizen, Gemeente Rotterdam, Gemeente Gouda, Free Record Shop, Imtech, Sator Holding (=automotive), GVB en Croda (=industrie)
Overige werkervaringAart is gecertificeerd voor het toepassen van Management Drives op ieder niveau. Naast (organisatie)coach ook ervaren assessment psycholoog en trainer. Heeft (hoge) managementfuncties vervult in organisatieadviesbureau. Tevens interim Schoolleider op basisschool geweest.
Tarief125 euro per uur
Beeld en Geluid Meer informatie over mij, mijn aanpak in beeld en geluid.
PDFPDF Brochure Management Drives drijfverentest

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.