Coaching en een goede coach
Coach Mark Ligthart

Mark Ligthart

Bureau Hartebaan. Coaching met diepgang. Om het beste uit jezelf te halen. Krachtige coaching voor snelle effectieve resultaten. Betrokken en met humor.


Als je werkt met passie, doet waar je sterk in bent en dat doet wat bij je past, dan creëer je de grootste kans op succes. Als je werkt vanuit je hart dan sta je in je kracht. Daarom ga ik in de begeleiding ook op zoek naar je dromen en wat je het liefste in je werk doet. Werken vanuit je hart, je passie is aantrekkelijk, ook voor werkgevers. Je kans om te slagen wordt daarmee veel groter.

Herken je een van de volgende vragen? -Ik zoek (ander) werk maar wat voor werk? -Waarom word ik niet uitgenodigd bij sollicitaties? -Vind ik mijn baan nog wel leuk? -Ik moet mijn werk anders gaan doen maar ik weet niet hoe. -Ik word wordt ontslagen wat nu? -Hoe ga ik mijn eigen bedrijf opzetten?

Met loopbaanbegeleiding kun je stilstaan bij jezelf, je werk en een plan maken voor de toekomst. Je krijgt dan meer inzicht in wie je bent en wat je wilt, zodat je een verantwoorde keus kunt maken. Daarnaast leer je hoe je je doel kunt realiseren. Afhankelijk van wat je nog nodig hebt word je voorbereid op het zoeken van werk, solliciteren en netwerken.

Bureau Hartebaan is een eenmansbedrijf. Je hebt een vaste coach. Door samenwerking met 3 grotere gerenommeerde loopbaanbureaus heb ik veel actuele kennis, een groot netwerk, verschillende online vacature-zoekmachines en erkende testen. Zo kun je b.v. via testen een goede indicatie krijgen of je de juiste competenties hebt voor een ander beroep.

Zoek je (ander) werk, wil je je op je werk verder ontwikkelen of loopt het op je werk niet lekker? Je bent van Harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voel je vrij me hiervoor te bellen of te mailen.

Type Coaching Ondernemers / ZZP-ers, Loopbaancoach, Personal / Life / Healthcoach, Burnout / Stressmanagement
Coach in de regio Gelderland
Taal Nederlands
   
QuoteKwaliteit en plezier in je werk en leven.
Ik ben coach sinds2007
Gewerkt voorVerzekeringsmaatschappijen en bank, zelfstandigen, particulieren, MKB, IT-sector, zorgsector, non-profit.

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.