Coaching en een goede coach
Coach Lieke Thomassen-Gerritsen

Lieke Thomassen-Gerritsen

Bij coaching gaat het erom dat je je bewust wordt van je eigen gedrag en je situatie. Ik help jou om vanuit je eigen kracht keuzes te maken, je talenten te laten zien en de eigen regie te hervatten. Zodat je jezelf en je omgeving kunt verassen!


H2O is gespecialiseerd in het coachen van zowel teams als individuele personen.

In de teamcoaching wordt gekeken naar de gezamenlijke doelen. Met het hele team ziet men meer dan alleen. Op die manier ontstaat er gezamenlijkheid, verbondenheid en samenwerking. Met het team worden antwoorden op vragen gevonden. Tevens kan dit plaats vinden als coaching on the job. Hierbij worden mensen begeleidt bij het veranderingsproces in de praktijk. Hierbij kunnen ook veranderingen eigen gemaakt worden waardoor er meer motivatie ontstaat om de verandering uit te voeren. Door de gezamenlijkheid van het team en de motivatie voor de verandering en het werk, krijgen mensen meer plezier en worden ze productiever in hun werk.

Bij de individuele coachingsgesprekken komen persoonlijke thema?s aan bod. Door het stellen van open en eerlijke vragen en het benoemen van dat wat ik zie en hoor gebeuren, houd ik een spiegel voor. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan bij de coachee, waardoor er nieuwe manieren van handelen worden ontdekt.

Type Coaching Corporate / Teamcoach, Ondernemers / ZZP-ers, Management / Executive coach, Loopbaancoach, Performance / Competenties, Communicatie, Personal / Life / Healthcoach, Burnout / Stressmanagement
Coach in de regio Heel Nederland
Taal Nederlands
   
QuoteOok als het regent kun je de zon laten schijnen in je eigen leven.
KeurmerkenNLP master practitionar, NLP Top Coach, Master Class Ericksonian Hypnosis
Ik ben coach sinds2007
Gewerkt voorBureau Jeugdzorg; BPD trainingen; Gemeente Delft; Roche; De meeuw; Telematica; Jeugdformaat; School maatschappelijk werk,Jeugdformaat; Get involved; e.a.
TariefMarktconform, op aanvraag. Onderscheid tussen particulier en bedrijven

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.