Coaching en een goede coach
Coach Divera van der Elst

Divera van der Elst

Soms heb je een ander nodig om bepaalde inzichten te krijgen. Hoeveel zelfkennis je ook hebt, een ander stelt eerder die vragen die echt nodig zijn om verder te komen. Wil je groeien, zowel persoonlijk als professioneel? Of zoek jij het bewijs dat jouw grenzen verder liggen dan je had verwacht? Ben je benieuwd wat jou nu tegenhoudt? Divera.nl ondersteunt en stimuleert jouw persoonlijke en/of professionele groei, door de inzet van coaching, training, workshops en/of advies.


Divera.nl biedt je een persoonlijk coach traject dat precies op jouw situatie is afgestemd.

Op verschillende gebieden kun je het gevoel hebben dat je vast loopt. Persoonlijke coaching door Divera.nl is een krachtig middel om je weer in beweging te krijgen. En die beweging bestaat vaak uit de volgende onderdelen:

1. Inzicht krijgen in wat je tegenhoudt om tot je volle potentieel te groeien 2. Vervolgens uitproberen welke aanpak voor jou het beste werkt met als uiteindelijk effect dat je leert kiezen i.p.v. automatisch op situaties te reageren 3. En zodra je ontdekt hoe dat voor jou werkt, gedrag kiezen dat je helpt om te groeien i.p.v. je tegen te houden.

Samen kijken we naar waar je staat en bepalen we waar je naar toe wilt groeien. Divera.nl helpt je onder andere bij het inzicht krijgen in je kwaliteiten, maar ook in je valkuilen, meer balans vinden en houden tussen privé en werk, talent en passie ontdekken en laten groeien, prioriteiten stellen, effectief omgaan met je tijd, opkomen voor jezelf, omgaan met veranderingen, tijd voor jezelf maken.rn

Kortom, wat jij nodig hebt om effectief en ontspannen jezelf te kunnen zijn. Een coachtraject is meestal opgebouwd uit een intakegesprek waarin we al een goed beeld krijgen van jouw situatie, een coachcontract met de te behalen doelen en tussen de 5 en 7 coachgesprekken van 1,5 uur. Uiteraard spreken we dit allemaal in overleg af, zodat het echt jouw traject wordt.

Type Coaching Corporate / Teamcoach, Performance / Competenties, Communicatie, Personal / Life / Healthcoach, Burnout / Stressmanagement
Coach in de regio Zuid-Holland
Taal Nederlands, Engels

AlleCoaches.nl maakt het vinden van een coach een stuk eenvoudiger.